Schutting Apeldoorn

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Apeldoorn. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Apeldoorn zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Apeldoorn die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Apeldoorn

Apeldoorn is een stad en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente met bijna 162.000 inwoners, dat ligt op 340 km² in de provincie Gelderland. Qua inwonertal is het de 11e gemeente van ons land en qua oppervlak staat het op de zesde plaats. Tot de gemeente behoren ook de dorpen Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Loenen, Uddel, Lieren, Hoog Soeren en gedeeltes van van Hoenderloo en Klarenbeek. Daarmee behoren ook de volgende kleine kernen tot de gemeente: Assel, Beemte, Engeland, Groenendaal, Hooilanden, Nieuw-Milligen, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Woeste Hoeve en Woudhuis.

Apeldoorn staat o.a. bekend om Paleis Het Loo, attractieparken Apenheul en Julianatoren,het omliggende nationaal park de Veluwe en de verzekeraar Centraal beheer, die met haar spreuk “even Apeldoorn bellen” de stad grote bekendheid gaf en ook voor andere bedrijven een aanjager was. De Belastingdienst, Domeinen en het Kadaster waren er ook sinds de jaren 60 en 70 gevestigd, gevolgd door mediabedrijf Wegener/ de Persgroep. Momenteel telt de stad ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen en werkt de stad flink samen met Deventer en Zutphen in de samenwerkingsregio “De Stedendriehoek”. U vindt er 17 parken, 13 winkelcentra, 12 kerken en 8 markten.

Het midden in de natuur gelegen Apeldoorn ligt ook erg centraal in het land. Binnen een cirkel van 130 kilometer ligt 90 % van het Nederlandse grondgebied. Slechts de Waddeneilanden, het uiterste noordoosten van de provincie Groningen, het uiterste zuiden van Limburg en de Provincie Zeeland, vallen erbuiten.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Apeldoorn? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Apeldoorn ligt de bebouwing op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Apeldoorn ligt daardoor in een zandgebied. Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk. Tussen Teuge Apeldoorn en Vaassen, in de wijken Beemte, Sprenkelaar, Anklaar en Zuidbroek kan de bodem soms wel drassig zijn en iets minder stabiel blijken. In dat geval raden wij u aan uw staanders wel extra aan te storten met beton.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Apeldoorn.

Nieuwbouwwijken in Apeldoorn en omgeving

Symfonie, ‘t Podium

In de nieuwe wijk “Op 't Podium” verrijst iets moois. Een serie geschakelde woningen aan de vijver en prachtige rijwoningen. Een heerlijk stekkie waar u uw droomhuis creëert. Dit nieuwbouwproject “Symfonie” is de finale van “'t Podium”.

Project Julianakwartier

In Julianakwartier naast de Sprengenweg woont u comfortabel, ruim, rustig en reuze gezellig! De omgeving van deze buurt is niet voor niets erg in trek. U heeft hier letterlijk alles bij de hand aan dagelijkse voorzieningen, uitgaansmogelijkheden en natuur. Verse broodjes van de bakker om de hoek, de terrasjes in het centrum op slechts 700 meter en voor een flinke wandeling gaat u naar een van de parken in de buurt. Dit project omvat zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kap woningen.

Project Ugchelen Buiten Veld D

Op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, aan de rand van de Veluwe, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. Een wijk met groene bosschages, en oude bomen die voor een serene rust zorgen. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt! De woningen in Veld D in Ugchelen Buiten worden gekenmerkt door toepassing van veel glas. De architecten halen daarmee buiten naar binnen, zodat u in uw eigen huis van de natuur en het buitenleven kunt genieten. Kenmerkend voor dit project is het gebruik van een beperkt palet van natuurlijke materialen en veel groen.

Schutting plaatsen in Apeldoorn en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Apeldoorn, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Apeldoorn

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Apeldoorn kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Apeldoorn

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Apeldoorn een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Apeldoorn geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Apeldoorn

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Apeldoorn? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Heemstede

George Veldwijk


5

"Wat hebben ze hard gewerkt en wat is het eindresultaat mooi!"

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Apeldoorn. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Apeldoorn

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen