Schutting Amersfoort

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Amersfoort. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Amersfoort zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Amersfoort die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Amersfoort

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Amersfoort? Amersfoort is een oude stad en gemeente met bijna 156.000 inwoners in het oosten van de provincie Utrecht. Naar inwoneraantal is het de tweede stad van de provincie Utrecht en de vijftiende van Nederland. In 1980 kreeg de stad namelijk de Groeistad-status, waardoor omliggende plaatsen geheel of gedeeltelijk werden geannexeerd en de stad groeide tot bijna 63 km² oppervlakte. Dit waren: Hoogland (in 1974 grootste deel); en in 1998: Leusden (gedeeltelijk); Stoutenburg Noord; Nijkerk (gedeeltelijk); Laakzone, incl. 't Hammetje; Hoevelaken (gedeeltelijk); de buurtschap Vinkenhoef; Bunschoten (gedeeltelijk).

Amersfoort vervult economisch een belangrijke regiofunctie, was een belangrijke garnizoensstad en heeft een belangrijk  spoorwegknooppunt Blauwkapel. De viersporige spoorlijn Utrecht–Amersfoort kruist hier de tweesporige spoorlijn Hilversum - Lunetten.  De kruising is zowel gelijkvloers, als ongelijkvloers. De Amersfoortse economie is na de aanwijzing als groeikern sterk gegroeid. Enkele grote bedrijven en instellingen, zoals de verzekeraar de Amersfoortse en voedingsconcern Nutreco, Beste Western Hotels, BVA Auctions, Friesland Campina, Otis Elevator Company, Royal Haskoning DHV, VolkerWessels hebben hier hun hoofdzetel en de centrale ligging hielp ook mee aan de vestiging van landelijke organisaties als Cliniclowns, het Diabetes Fonds, GGZ Nederland, de KNLTB tennisbond, de Socialistische Partij, de ChristenUnie, de Koninklijke Landmacht en nog vele andere landelijk opererende stichtingen en verenigingen hebben in Amersfoort hun hoofdkantoor.

Amersfoort kent meerdere musea: Museum Flehite, het Mondriaanhuis, het Cavaleriemuseum en Kamp Amersfoort. Tot 2007 herbergde de Elleboogkerk ook het Armando Museum, die in dat jaar helaas afbrandde. Verder is nog tentoonstellingsgebouw Het Rietveldpaviljoen een bezoekje waard.

De oude binnenstad heeft nog een middeleeuws karakter met grachten. Er is op veel plekken gerenoveerd en er heerst een charmante warme sfeer, dankzij authentieke pleintjes met lantaarns, oude straatjes en de groene en fleurige aankleding van de stad.  

Schutting plaatsen in uw tuin:

Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

In en rond Amersfoort ligt de bebouwing overwegend op hooggelegen zandgronden, omgeven door akkers, weidegrond, heide- en bosgebied. Amersfoort ligt daardoor in een zandgebied.
Dat verdient weinig extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier niet noodzakelijk.

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Amersfoort.

Nieuwbouwwijken in Amersfoort en omgeving

Verdi, Hogekwartier

Aan Hogekwartier ontstaat een reeks nieuwbouwwijken met circa 820 woningen. Een groot deel oude bebouwing is hiervoor gesloopt, een viaduct is gerealiseerd en de bouw van woningen is in volle gang. Het sportcomplex Amerena is in april 2018 opgeleverd.

In totaal biedt de nieuwe stadswijk straks circa 830 woningen. In het project Verdi, waar niet zo lang geleden grasland was, worden eengezinswoningen aangeboden, met tuinen op het zuiden gericht en uitkijkend over een groenstrook met wadi. De grote woonoppervlakten variëren tussen 123 en 146 m²

Amersfoort Buyten

Nieuwbouwproject Amersfoort Buyten ligt aan de Laan 1914, op de grens van stad en land,  ten zuidwesten van het centrum van Amersfoort, vlakbij het schilderachtige Oud-Leusden, het Bergkwartier en Klein Zwitserland. Op deze geweldige locatie verrijzen zeer royale vrijstaande en halfvrijstaande villa's.  

Project Waterdorp Paal 16

Zoekt u prachtige eengezinswoningen in de stijl van de Amsterdamse School?

Waterdorp is een nieuws deelgebied in Vathorst, dat al sinds 2000 in ontwikkeling is. Inmiddels is de wijk uitgegroeid tot een prachtige wijk waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een NS-station, goede busverbinding, een bibliotheek, een zeer uitgebreid winkelcentrum met supermarkten, warenhuis en specialiteiten winkels. Basisscholen en kinderdagopvang zijn er uiteraard ook te vinden..Het oude centrum van Amersfoort is op fietsafstand bereikbaar en de A! En A28 zijn snel en makkelijk te bereiken.

Geen huis is hetzelfde door de details, kleurstelling en ligging. U heeft de keuze uit een vrijstaand huis, tweekapper, geschakelde tweekapper of drie-onder-een-kapwoning met uitzicht op water. Bij elke woning komt een eigen parkeerplaats op uw kavel of in het parkeerhof.

Schutting plaatsen in Amersfoort en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Amersfoort, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Amersfoort

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Amersfoort kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Amersfoort

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Amersfoort een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Amersfoort geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Amersfoort

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Amersfoort? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Ede

Richard de Vries


3

"Het belangrijkste is dat het naar tevredenheid is afgewikkeld."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Amersfoort. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Amersfoort

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen