Schutting Alphen aan den Rijn

Een schutting is onmisbaar geworden, ook voor uw tuin in Alphen aan den Rijn. Door de hoge grondprijzen en schaarste worden de percelen steeds kleiner en komen we steeds dichter op elkaar te wonen. Een fraaie houten of hout beton schutting is om die reden wenselijk om enerzijds de grenzen van uw tuin aan te geven en anderzijds ook voor voldoende privacy en veiligheid te zorgen.

Voor uw schutting in Alphen aan den Rijn zijn er legio mogelijkheden. Gras en Groen Schuttingen biedt u een keuze uit de meest populaire schuttingen met bijpassende poort. Deze kunnen wij op een vakkundige en duurzame wijze voor u plaatsen. Heeft u een bestaande schutting in Alphen aan den Rijn die aan vervanging toe is? Dan kunnen wij deze, voorafgaand aan het plaatsen van uw nieuwe schutting, ook voor u verwijderen en afvoeren.

Gras en Groen biedt u de keuze uit de volgende schuttingen:

Schutting plaatsen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn met 110.000 inwoners. Alphen ligt op 132.5 km² in het groene hart van de randstad, in de provincie Zuid-Holland, aan de rivieren Oude Rijn en Gouwe. De gemeente bestaat naast Alphen aan den Rijn uit de kernen Aarlanderveen, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. Binnen haar grondgebied liggen dan ook de vele buurtschappen zoals o.a.: Bent, Benthorn, De Roemer, Draaibrug, Gnephoek, Gouwsluis, Groenendijk, Groeneweg, Halve Raak, Hogeveen, Hoogewaard, Hoorn, Loete, Otweg, Rietveld, De Roemer, Spoelwijk, Voorweg en Westeinde.

De gemeente is onder andere bekend geworden door de voormalige uitgeverij Samsom, het Vogelpark Avifauna, het openluchtmuseum Archeon en het kenniscentrum van de fruitboomteelt in Nederland, Boskoop.

Al vroeg in de Romeinse tijd stond er het verdedigingsfort “castellum Albaniana”. Het gebied werd al in de eerste eeuw na Christus bewoond en is daarmee een van de oudste nederzettingen in ons land. Alphen aan den Rijn is een bedrijvige stad, die tot ver na de tweede wereldoorlog vele ambachten en industriën kende. Na de zestiger jaren werd het vooral een forensenstad, maar zijn er nog steeds grotere werkgevers actief als uitgeverij Wolters Kluwer en Consolis (spanbeton) in Koudekerk aan den Rijn. De toename van vooral MKB is de laatste jaren opvallend. Veel kleine productiebedrijven en maakindustrie blijken zich hier goed te ontplooien. Natuurlijk speelt de planten- en sierteelt in de regio nog steeds een grote rol.

Schutting plaatsen in uw tuin

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen in Alphen aan den Rijn? Gras en Groen Schuttingen beschikt over een VCA gecertificeerde montageservice, zodat werkzaamheden op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Uw schutting plaatsen wordt waterpas en in een rechte lijn op de erfgrens geplaatst. Uiteraard monteren wij desgewenst ook de bijpassende poort.

Alphen aan den Rijn ligt in het veenweidegebied en groene hart van de randstad. De Oude Rijn heeft veel kleiafzetting achtergelaten , De bebouwing ligt dan ook overwegend op een laag klei-, veen of poldergrond. Dat verdient extra aandacht. Hoe stabieler de ondergrond, hoe steviger uw schutting zal blijven staan. Uw schuttingpalen extra aanstorten met beton, is hier zeker noodzakelijk

Heeft u samen met een of meerdere buren en buurtbewoners plannen om nieuwe schuttingen aan te schaffen en te laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen zorgt voor een haalbare planning, een goede communicatie en specificeert naar wens offertes en facturen per woning. U heeft dan geen zorgen omtrent een schutting laten plaatsen? Zo maakt u samen een fijne start, wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe woning in Alphen aan den Rijn.

Nieuwbouwwijken in Alphen aan den Rijn en omgeving

Aarkadekwartier

Het Aarkadekwartier bestaat in totaal uit 105 woningen. In deze eerste bouwfase worden hofwoningen en herenhuizen gebouwd op de plek waar de kermis stond en langs het water. De nieuwe woonwijk is gelegen aan de oostzijde van winkelcentrum De Aarhof, midden in het centrum. De gemeente Alphen aan de Rijn gaat De Vest herinrichten, na realisatie van het Aarkadekwartier, waarbij ook de brug richting de Thorbeckestraat wordt vernieuwd.

Het Aarkadekwartier kenmerkt zich door de diversiteit aan zowel woningtypen als woonsferen. Er wordt een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen en hofwoningen worden gerealiseerd. Elk huis heeft een uniek karakter: van sfeervolle hofwoningen aan een intieme woonstraat tot statige herenhuizen aan het plein of het water. Naast een privé parkeerplaats worden er in het openbaar gebied ook voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd op het plein tegen De Aarhof aan.

Burggooi Kloostertuinen fase 2

Wanneer u nu Villapark Burggooi inrijdt, bereikt u via sfeervolle kronkelwegen de Karmelietenlaan met daarachter de Kloostertuinen. De Kloostertuinen fase 2 wordt bijzonder! Ruim en groen van opzet en de hofjes geven dit deel van de wijk op een prettige manier nóg meer lucht. In deze fase zijn twee-onder-een-kapwoningen, karakteristieke herenhuizen aan een groen hofje en charmante Vrijstaande villa's met rieten dak te vinden.

Snel rijden in de wijk kan gelukkig niet, maar desondanks bent u wel snel op de uitvalswegen. Dat wordt in ieder geval geregeld. Villapark Burggooi krijgt ook aan de zijde van de Kloostertuinen een ontsluiting.

Kloppend Hart

In het laatste deel van de wijk Kerk en Zanen ontstaat een duurzaam woonconcept: “Puur Wonen”. Een zeer gevarieerd en bijzonder plan met terrasappartementen, zeer royale waterwoningen en riante geschakelde en vrijstaande villa’s met de hoogst haalbare duurzaamheid.

Aan de Lisdodde worden royale waterwoningen ontwikkeld. Deze 13.60 m diepe woningen beschikken over een prachtige woonkamer die met 70 tot 80 m2 wel zeer riant te noemen is. In het plan komen tevens geschakelde villa’s met garage en vrijstaande villa’s. Deze villa’s worden speels gepositioneerd en zijn straks ook op vele manieren in te delen en uit te breiden. Het zeer grote volume op de begane grond maakt het mogelijk ook hier een bad- en slaapkamer te realiseren.

Schutting plaatsen in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Het plaatsen van een nieuwe schutting verzorgen wij uiteraard bij u in Alphen aan den Rijn, maar wij zijn ook werkzaam in de volgende woonplaatsen:Houten schuttingen


Grenen 21 planks
Grenen 21 planks

€ 90,- p/m¹    

Paal hardhout

Grenen houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Douglas 21 plank
Douglas 21 planks

€ 110,- p/m¹    

Paal hardhout

Douglas houten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Hardhout 21 pl.
Hardhout 21 planks

€ 170,- p/m¹    

Paal hardhout

Hardhouten schutting 21 planks, RVS geschroefd.
Extra stevige 8,5 x 8,5 cm hardhouten schuttingpalen.
Inclusief afdeklat.

Houten poorten


Poort grenen
Poort grenen

Geplaatst € 285,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort hardhout
Poort hardhout

Geplaatst € 405,-    

100 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot. Ook verkrijgbaar in 90 - 110 - 120 - 130 - 140 - 150 cm.

Poort Douglas
Poort douglas

Geplaatst € 315,-    

90 cm breed

Poort met verzinkt stalen frame en RVS cilinderslot.

gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Houten schutting in Alphen aan den Rijn

Gras en Groen Schuttingen is voor u dé specialist voor een houten schutting. Wij leveren en plaatsen uw houten schutting voordelig, snel, vakkundig en alles uit onze eigen voorraad. Het plaatsen van een schutting bij u in Alphen aan den Rijn kan dan ook altijd binnen 21 dagen worden uitgevoerd.

De houten schuttingen van Gras en Groen worden gevormd met een hardhouten schuttingpaal voorzien van een v-groef. Tussen de hardhouten schuttingpalen kunnen verschillende tuinschermen met afdeklat worden bevestigd. U heeft daarbij de keuze uit grenen, douglas en hardhout. Voor alle drie de houtsoorten bieden wij de mogelijkheid tot de montage van een bijpassend gaaspaneel of een tuinpoort.

Gras en Groen Schuttingen biedt u de volgende houten schuttingen aan:

Hout beton schutting in Alphen aan den Rijn

Naast een houten schutting biedt Gras en Groen Schuttingen ook de mogelijkheid om bij u in Alphen aan den Rijn een hout beton schutting te plaatsen. Een hout beton schutting bestaat zoals de naam al zegt deels uit hout en deels uit beton. De kwetsbare delen van de schutting worden gemaakt van beton: dit zijn de staanders en de onderplaat. De schutting palen en onderplaten van beton kunnen zowel in het licht- als antracietgrijs worden uitgevoerd.

Tussen de betonnen staanders kunnen grenen, douglas of hardhout schutting panelen worden gehangen. Voor een fraaie afwerking monteren wij een afdeklat van dezelfde houtsoort. Evenals bij de houten schutting is ook bij de hout-beton schutting de mogelijkheid om een gaaspaneel of een tuinpoort in dezelfde houtsoort te monteren. Zo kan uw tuin in Alphen aan den Rijn geheel naar wens worden ingericht.

Waarom kiezen voor een hout-beton schutting?

Rots- leisteenmotief schutting in Alphen aan den Rijn

De nieuwste variant in het assortiment van Gras en Groen zijn de zogenaamde rots- leisteenmotief schuttingen. De schuttingen hebben tot een hoogte van 70 centimeter onderplaten van beton. Deze onderplaten zijn voorzien van een rots- of leisteenmotief.

Wederom zijn er houten tuinschermen van grenen, douglas of hardhout te bevestigen in het framewerk van beton. De tuinschermen hebben een afwijkende maat van 130 centimeter hoog. Kiest u voor dit type schutting in uw tuin in Alphen aan den Rijn? Ook deze schutting is in totaal twee meter hoog!Grijs 21 planks
Grenen 21 planks

€ 87,50 p/m¹    

Beton wit/grijs

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Wit/grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 21 pl.
Grenen 21 planks

€92,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Antraciet 21 pl.
Douglas 21 planks

€ 112,50 p/m¹    

Beton antraciet

Grenen hout tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 18 pl.
Hardhout 17 planks

€ 145,- p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 17 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Antraciet 20 pl.
Hardhout 21 planks

€ 172,50 p/m¹    

Beton antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze betonpalen met onderplaat.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rosmalen

Cliff en Linda van Dam


5

"Goed werkt geleverd. Echt een aanrader."

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvende offerte of bezoek de showtuin

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van uw schutting? Vul dan nu het offerteformulier op de website in. Via een aantal stappen kunt u de keuze maken voor de door u gewenste tuinafscheiding in Alphen aan den Rijn. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en scherpe offerte van ons via de mail.

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mogelijkheden en kwaliteit van onze diensten en producten? Kom dan eens langs in onze showtuin in Den Bosch. Daar kunt u alle soorten tuinafscheidingen bekijken en bovendien een gedegen advies ontvangen van één van onze medewerkers!

 


Afgeronde projecten in Alphen aan den Rijn

  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel
  • Schutting plaatsen Kerkdriel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen