Schutting plaatsen Veghel

"Wij zijn heel blij en zeer tevreden."

Schutting plaatsen Veghel

Wilbert van Diepen

5

Wat hebben we een mazzel gehad! Op maandag gingen we kijken bij Gras en Groen voor een schutting. Op internet hadden we al uitgezocht wat we wilden. Met Mike overlegd. En ja ze leverden ook in Veghel. Weliswaar minimaal 15 meter, maar vanwege deze periode van het jaar kon het ook voor 10 meter. Zij het dat er dan wel een toeslag wegens gering aantal meters betaald moet worden, dat staat ook op de website overigens. Met een beetje geluk, lees geen tegenslagen de komende weken, zou het in te passen zijn op donderdag een week na ons overleg. Hij verwachtte dat de geplande werkzaamheden voor komende week wel af zouden komen en besloot ons de komende week donderdag in te plannen. Ze zouden immers maar een uur of 2-3 werk hebben.


Kregen we vanochtend, de dinsdag na de maandag met overleg, een telefoontje tegen 9 uur: "Ik denk dat ik jullie blij kan maken: er valt een afspraak uit en we kunnen de schutting vandaag al plaatsen als het jullie uitkomt." Dat kwam het gelukkig! Wij hebben wel even door moeten werken omdat 10 meter bestaande schutting opeens verwijderd moest worden, inclusief de wortels van de planten en struiken. Klus in 2 uur geklaard. Viel gelukkig mee dus.


Iets over twaalven kwamen de monteurs. Rond half 3 waren ze al weer vertrokken. En ze lieten een prachtige schutting achter die ook nog eens prima gesteld stond. Wij hadden goed voorwerk gedaan, waardoor zij zonder al te veel problemen, er zit altijd wel even iets tegen, de schutting konden plaatsen. Wij zijn heel blij en zeer tevreden. Natuurlijk kan niet iedereen de mazzel hebben zoals wij hem hadden (dat een afspraak uitviel en wij een relatief korte schutting nodig hadden), maar dit bedrijf, in de persoon van Mike, weet dan onmiddellijk er een mouw aan te passen, zodat er weer een tevreden klant is. En dat zijn we.

Vaste lage prijs

Vaste lage prijs per strekkende meter

Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen