Schutting plaatsen Hoofddorp

"Speciale pluim voor de twee mannen die
de Heg hebben verwijderd,top gedaan."

Schutting plaatsen Hoofddorp

Willlem Schutte

4

Via internet een aantal offertes gevraagd en jullie zaten bij de top 3. Echter gaven jullie eerst aan geen heg te willen verwijderen en daarom vielen jullie in eerste aanzet af. Later door jullie gebeld dat hier wel een mogelijkheid voor was en of ik die wilde bekijken. Gelukkig voor jullie had ik nog geen andere ,,move”gemaakt want met wat ,,aanpassingen”kwamen we op de juiste prijs uit.


Overall kan ik zeggen dat de prijs/kwaliteit prima in verhouding is. Jullie web site is prima en het feit dat een van jullie directie leden zelf kwam meten gaf de doorslag(ook nog op een zondag). De mannen die het werk kwamen doen werken hard en degelijk,niet alle afspraken waren duidelijk doorgekomen maar werden ter plekke door een telefoontje recht gezet en het werk kon in een dag worden afgemaakt.


Speciale pluim voor de twee mannen die de Heg hebben verwijderd,top gedaan.Niets te kort doende aan de ,,plaatsers”uiteraard,maar ik heb naderhand nog gebeld met jullie, om aan te geven dat ik meerdere buren aan de deur heb gehad, die vroegen wie de schutting hadden geplaatst dus dat zegt genoeg.Ik heb uiteraard jullie aanbevolen.Genoeg veren lijkt me,als laatste was het contact met jullie ,,kantoor”medewerkers ook prima,kort zakelijk en afspraak is afspraak daar hou ik van.Verbeter puntjes lees je tussen de lijnen door neem ik aan en als het hoogste 5 sterren is geven mijn vrouw en ik er 4.


Nogmaals bedankt,en ik ben er zeker van dat als ik service nodig heb dat jullie er ook zijn,


Willem Schutte.Nel Aloserij.

Vaste lage prijs

Vaste scherpe prijs per strekkende meter

Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen