Schutting plaatsen Culemborg

"Ik zal u firma zeker aanraden en tot nu toe naar anderen mij zeer positief over uw firma uitgelaten."

Schutting plaatsen Culemborg

Joop Bartelds

5

Enige tijd geleden op een zaterdag bij uw bedrijf geweest zonder afspraak. Daar gesproken met Thijs van den Bersselaar over een schutting van ca.12 meter lengte. Na overleg uitgekomen op schutting 21 planks grenen -beton grijs 200cm. Uitgelegd dat ik nog met de buren hierover moest spreken.


Er stonden coniferen uit 1986. Deze waren geplaatst op 50 cm van de erf grens op mijn terrein en naast mij was de kavel met te bouwen woonhuis nog niet verkocht. In gesprek met buren kwam verjaring naar boven. Eerst via mijn rechtsbijstand verzekering navraag gedaan. Hier bleek wel iets van waar te zijn. Wederom gepraat met buren en toch akkoord.


Gebeld met Thijs voor een afspraak om conform de offerte de schutting te zetten voor 16 november. 14/11 de wortels van de coniferen laten verwijderen. Op 16/11 werd afgezegd wegen het zeer slechte weer en verplaatst naar 18/11. Even overleg hoe de twee heren de schutting zoude neerzetten zonder in problemen te komen met de buurvrouw. Allemaal goed gelukt. De schutting staat er prima bij. Ondanks dat de lengte iets langer was is de factuur conform de offerte. Ik was uitermate tevreden. De twee heren hebben heel netjes en hard gewerkt waarvoor mijn complimenten. Enig materiaal wat aan houtwerk over was mocht ik behouden. Ik zal u firma zeker aanraden en tot nu toe naar anderen mij zeer positief over uw firma uitgelaten.


Graag wens ik veel succes met uw firma Gras en Groen Met vriendelijke groeten, Joop Bartelds

Vaste lage prijs

Vaste scherpe prijs per strekkende meter

Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen