Top-10 voordelen van collectief een schutting plaatsen

Top-10 voordelen van collectief een schutting plaatsen

Geplaatst door: Mike Paalman
Productspecialist Gras en Groen Schuttingen
Volg Mike Paalman op LinkedIn
Geplaatst op: 17-09-2018
Laatst aangepast op: 17-09-2018

Mike Paalman

 

Steeds vaker krijgen wij collectieve aanvragen van toekomstige bewoners van nieuwbouwprojecten of van buren die gezamenlijk een nieuwe schutting willen laten plaatsen. Wij krijgen dan ook vraag wat nu eigenlijk de voordelen zijn van het collectief laten plaatsen van een schutting. Daarom zetten wij ze hieronder voor u op een rijtje in een top 10!

1. Uniformiteit

Het mooie aan (nieuwe) woonwijken in heel Nederland is vaak dat de bouwstijl uniform is. Wij Nederlanders houden van symmetrie en uniforme straatbeelden. Het gezamenlijk laten plaatsen van een schutting is dan ook vaak een feest voor het oog. Het ziet er vaak écht heel erg mooi uit. Kijk eens naar enkele voorbeelden van onze mooie collectieve projecten. Daarnaast zorgt het gelijktijdig aanschaffen van een schutting dat het gracieus verouderen van de schutting ook gelijktijdig gebeurt, waardoor u over een aantal jaren nog steeds een prachtig uniform straatbeeld heeft. Daarnaast voorkomt u dat u aan de ene zijde van de tuin een andere schutting heeft dan aan de andere zijde omdat alle schuttingen van elkaar verschillen. 

2. Nieuwbouw woningen

Een nieuwbouw woning biedt vele voordelen ten opzichte van het aankopen of huren van een bestaande woning. Een volledig lege tuin is er daar eentje van. Alle mogelijkheden liggen nog open. Bestaande beplanting is er niet en grondwerkzaamheden zijn vaak, tot op een bepaalde hoogte, al uitgevoerd. Een tuinafscheiding in de vorm van een schutting of haag ontbreekt echter nog. Eén voordeel; dat geldt waarschijnlijk voor het hele blok. Daarnaast hebben wij erg veel ervaring met het opleveren van nieuwbouwprojecten en weten wij inmiddels precies hoe wij het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken. 

3. Bouwterrein

Één van de voordelen van het kiezen voor collectieve plaatsing door Gras en Groen is dat wij VCA-gecertificeerd zijn. Dit betekent onder andere dat wij eerder dan niet-gecertificeerde het bouwterrein mogen betreden. Wij kunnen daarom zorgen dat u, zodra u uw huis daadwerkelijk in kunt, tevens een geplaatste schutting heeft! Dan kunt u dus al meteen genieten van uw zeer mooi omheinde nieuwe tuin. Vaak is het vervelend dat u nog enkele weken of maanden moet wachten tot u kunt genieten van de privacy in uw tuin. 

4. Collectief voordeel

Groot inkopen geeft u als consument vaak een voordeel. Wanneer u collectief een schutting laat plaatsen kan Gras en Groen u persoonlijk uitleggen wat eventuele financiële voordelen van het gezamenlijk plaatsen van een schutting voor u zijn. Een voorbeeld is dat u de voorrijkosten onder meerdere bewoners kunt delen. 

5. Kwaliteit

Wanneer u gezamenlijk een schutting plaatst, kunt u zich ervan verzekeren dat iedereen in de buurt dezelfde hoogwaardige kwaliteit schuttingen in zijn tuin krijgt. Gras en Groen werkt alleen met de beste materialen en dat gaat u dan ook zeker zien in het straatbeeld. Wij kiezen voor hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig is. 

6. Garantie

Wij geven bij onze collectieve projecten altijd standaard een jaar plaatsingsgarantie. Zeker met het eventueel moeten uitvoeren van garantiewerkzaamheden, is het heel erg handig als u dezelfde schutting heeft als de buren. Wij kunnen dan alle eventuele werkzaamheden - indien nodig - op één dag inplannen, waardoor u ons slechts eenmalig over de vloer krijgt. 

7. Apparatuur en diensten

Het voordeel van het collectief laten plaatsen van een schutting is dat wij in één keer alle machines, materialen en diensten kunnen meenemen. Hierdoor zijn we niet alleen sneller klaar met het plaatsen van de schuttingen, maar ook goedkoper. We kunnen zoveel mogelijk in één keer meenemen. Dat scheelt uiteraard in de kosten. 

8. Één aanspreekpunt

Vaak komen collectieve aanvragen vanuit het initiatief van één van de bewoners of van een projectontwikkelaar. Voor ons en voor u is het erg handig dat er altijd één aanspreekpunt is zodat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en de communicatielijn kort is. U hoeft zich dan niet druk te maken om eventuele vertroebeling van de communicatie en bent verzekerd van het feit dat alles zo snel mogelijk wordt ingepland en uitgevoerd. Ook voor eventuele vragen is het handig dat u één aanspreekpunt heeft. 

9. Professionele foto's 

Van al onze collectieve projecten worden professionele foto's gemaakt. Hoe leuk is het om prachtige foto's van uw achtertuin en/of schutting te krijgen? Kijk hier voor een aantal mooie foto's. U kunt uiteraard op verzoek de foto's aanvragen, voorzien van ons Gras en Groen logo. 

10. Veiligheid

Wij kiezen altijd voor stevige en goede materialen. Dat doen wij ook bij het plaatsen van poorten. Al onze poorten zijn voorzien van sterke RVS bevestigingsmaterialen en RVS cilindersloten. Het is voor inbrekers erg lastig om zo'n slot open te krijgen. Als zij zien dat alle schuttingen stevig zijn afgesloten, wordt de uitdaging voor hen te groot. Het collectief laten plaatsen van een schutting met stevige hardhouten poort is dus niet alleen mooi, maar zorgt ook nog eens voor goede inbraakpreventie! Hoe langer inbrekers volgens de politie bezig zijn om in te breken, hoe eerder ze het opgeven. 

 

Kortom, er zijn tal van redenen om collectief een schutting te laten plaatsen door Gras en Groen. Vraag daarom snel een offerte aan en geef daarbij aan dat het gaat om een collectief project, dan komt u er snel achter wat de voordelen voor u zijn! 

Lees ook:

Samenwerking met woningcorporatie Kleine Meierij

Samenwerking met woningcorporatie Kleine Meierij

14-11-2018

Woningstichting Kleine Meierij en Gras en Groen als onderaannemer slaan de handen ineen om 18 woningen in het Brabantse Rosmalen te voorzien van stevige tuinafscheidingen.

Lees verder
Heeren van Herlaer te Sint-Michielsgestel

Heeren van Herlaer te Sint-Michielsgestel

31-10-2018

Prachtige wijk in Sint-Michielsgestel blij met mooie hout beton schuttingen.

Lees verder
Herfstweer op komst, vervang uw schutting!

Herfstweer op komst, vervang uw schutting!

14-10-2018

De Nederlandse herfst komt er weer aan. Vervang dus snel uw schutting om het stormachtige weer te trotseren!

Lees verder
Wat betekent 21-planks schutting?

Wat betekent 21-planks schutting?

22-09-2018

Wat betekent 21-planks schutting? Gras en Groen geeft tekst en uitleg!

Lees verder
Beroemde schuttingen in Middenwillens te Gouda

Beroemde schuttingen in Middenwillens te Gouda

17-09-2018

Beroemde schuttingen in Middenwillens te Gouda

Lees verder
Schitterende schuttingen in Vroondaal aan het park te Den Haag

Schitterende schuttingen in Vroondaal aan het park te Den Haag

12-09-2018

Schitterende schuttingen in Vroondaal aan het park te Den Haag

Lees verder
Gras en Groen Schuttingen in Hoef en Haag Vianen

Gras en Groen Schuttingen in Hoef en Haag Vianen

10-09-2018

Duurzame woningen in Vianen met duurzame Gras en Groen Schuttingen!

Lees verder
Prachtig mozaïek van schuttingen in Wageningen

Prachtig mozaïek van schuttingen in Wageningen

20-08-2018

De bewoners van de nieuwe Tuinwijk in Wageningen kiezen voor mooie Gras en Groen schuttingen.

Lees verder
Waaraan herkent u hoogwaardige schuttingen?

Waaraan herkent u hoogwaardige schuttingen?

16-08-2018

Waaraan herkent u hoogwaardige schuttingen? Gras en Groen Schuttingen legt het aan u uit!

Lees verder

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen