Top-10 voordelen van collectief plaatsen

Top-10 voordelen van collectief plaatsen

Geplaatst door: Mike Paalman
Productspecialist Gras en Groen Schuttingen
Volg Mike Paalman op LinkedIn
Geplaatst op: 17-09-2018
Laatst aangepast op: 30-04-2019

Mike Paalman

Steeds vaker krijgen wij collectieve aanvragen van toekomstige bewoners van nieuwbouwprojecten of van buren die gezamenlijk een nieuwe schutting willen laten plaatsen. Wij krijgen dan ook vraag wat nu eigenlijk de voordelen zijn van het collectief laten plaatsen van een schutting. Daarom zetten wij ze hieronder voor u op een rijtje in een top 10!

1. Uniformiteit

Het mooie aan (nieuwe) woonwijken in heel Nederland is vaak dat de bouwstijl uniform is. Wij Nederlanders houden van symmetrie en uniforme straatbeelden. Het gezamenlijk laten plaatsen van een schutting is dan ook vaak een feest voor het oog. Het ziet er vaak écht heel erg mooi uit. Kijk eens naar enkele voorbeelden van onze mooie collectieve projecten. Daarnaast zorgt het gelijktijdig aanschaffen van een schutting dat het gracieus verouderen van de schutting ook gelijktijdig gebeurt, waardoor u over een aantal jaren nog steeds een prachtig uniform straatbeeld heeft. Daarnaast voorkomt u dat u aan de ene zijde van de tuin een andere schutting heeft dan aan de andere zijde omdat alle schuttingen van elkaar verschillen. 

2. Nieuwbouw woningen

Een nieuwbouw woning biedt vele voordelen ten opzichte van het aankopen of huren van een bestaande woning. Een volledig lege tuin is er daar eentje van. Alle mogelijkheden liggen nog open. Bestaande beplanting is er niet en grondwerkzaamheden zijn vaak, tot op een bepaalde hoogte, al uitgevoerd. Een tuinafscheiding in de vorm van een schutting of haag ontbreekt echter nog. Eén voordeel; dat geldt waarschijnlijk voor het hele blok. Daarnaast hebben wij erg veel ervaring met het opleveren van nieuwbouwprojecten en weten wij inmiddels precies hoe wij het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken. 

3. Bouwterrein

Één van de voordelen van het kiezen voor collectieve plaatsing door Gras en Groen is dat wij VCA-gecertificeerd zijn. Dit betekent onder andere dat wij eerder dan niet-gecertificeerde het bouwterrein mogen betreden. Wij kunnen daarom zorgen dat u, zodra u uw huis daadwerkelijk in kunt, tevens een geplaatste schutting heeft! Dan kunt u dus al meteen genieten van uw zeer mooi omheinde nieuwe tuin. Vaak is het vervelend dat u nog enkele weken of maanden moet wachten tot u kunt genieten van de privacy in uw tuin. 

4. Collectief voordeel

Groot inkopen geeft u als consument vaak een voordeel. Wanneer u collectief een schutting laat plaatsen kan Gras en Groen u persoonlijk uitleggen wat eventuele financiële voordelen van het gezamenlijk plaatsen van een schutting voor u zijn. Een voorbeeld is dat u de voorrijkosten onder meerdere bewoners kunt delen. 

5. Kwaliteit

Wanneer u gezamenlijk een schutting plaatst, kunt u zich ervan verzekeren dat iedereen in de buurt dezelfde hoogwaardige kwaliteit schuttingen in zijn tuin krijgt. Gras en Groen werkt alleen met de beste materialen en dat gaat u dan ook zeker zien in het straatbeeld. Wij kiezen voor hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig is. 

6. Garantie

Wij geven bij onze collectieve projecten altijd standaard een jaar plaatsingsgarantie. Zeker met het eventueel moeten uitvoeren van garantiewerkzaamheden, is het heel erg handig als u dezelfde schutting heeft als de buren. Wij kunnen dan alle eventuele werkzaamheden - indien nodig - op één dag inplannen, waardoor u ons slechts eenmalig over de vloer krijgt. 

7. Apparatuur en diensten

Het voordeel van het collectief laten plaatsen van een schutting is dat wij in één keer alle machines, materialen en diensten kunnen meenemen. Hierdoor zijn we niet alleen sneller klaar met het plaatsen van de schuttingen, maar ook goedkoper. We kunnen zoveel mogelijk in één keer meenemen. Dat scheelt uiteraard in de kosten. 

8. Één aanspreekpunt

Vaak komen collectieve aanvragen vanuit het initiatief van één van de bewoners of van een projectontwikkelaar. Voor ons en voor u is het erg handig dat er altijd één aanspreekpunt is zodat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en de communicatielijn kort is. U hoeft zich dan niet druk te maken om eventuele vertroebeling van de communicatie en bent verzekerd van het feit dat alles zo snel mogelijk wordt ingepland en uitgevoerd. Ook voor eventuele vragen is het handig dat u één aanspreekpunt heeft. 

9. Professionele foto's 

Van al onze collectieve projecten worden professionele foto's gemaakt. Hoe leuk is het om prachtige foto's van uw achtertuin en/of schutting te krijgen? Kijk hier voor een aantal mooie foto's. U kunt uiteraard op verzoek de foto's aanvragen, voorzien van ons Gras en Groen logo. 

10. Veiligheid

Wij kiezen altijd voor stevige en goede materialen. Dat doen wij ook bij het plaatsen van poorten. Al onze poorten zijn voorzien van sterke RVS bevestigingsmaterialen en RVS cilindersloten. Het is voor inbrekers erg lastig om zo'n slot open te krijgen. Als zij zien dat alle schuttingen stevig zijn afgesloten, wordt de uitdaging voor hen te groot. Het collectief laten plaatsen van een schutting met stevige hardhouten poort is dus niet alleen mooi, maar zorgt ook nog eens voor goede inbraakpreventie! Hoe langer inbrekers volgens de politie bezig zijn om in te breken, hoe eerder ze het opgeven. 

 

Kortom, er zijn tal van redenen om collectief een schutting te laten plaatsen door Gras en Groen. Vraag daarom snel een offerte aan en geef daarbij aan dat het gaat om een collectief project, dan komt u er snel achter wat de voordelen voor u zijn! 

Lees ook:

Chique en duurzame schutting in Galder

Chique en duurzame schutting in Galder

05-06-2019

Gras en Groen Schuttingen plaatst chique en duurzame, douglashouten schuttingen in Korenbloem te Galder.

Lees verder
Duurzame schuttingen in Berckelbosch, Eindhoven

Duurzame schuttingen in Berckelbosch, Eindhoven

13-05-2019

Gras en Groen Schuttingen plaatst duurzame, hardhouten schuttingen in nieuwbouwwijk Berckelbosch te Eindhoven.

Lees verder
Gouden Podium in Berkel en Rodenrijs

Gouden Podium in Berkel en Rodenrijs

10-04-2019

Fraaie hardhouten schuttingen met gaaselementen en antraciete betonpalen in Gouden Podium te Berkel en Rodenrijs.

Lees verder
Vrije vogels op mooie schuttingen in Vlaardingen

Vrije vogels op mooie schuttingen in Vlaardingen

03-04-2019

De vogeltjes fluiten weer en zitten weer heerlijk op de prachtige schuttingen van Gras en Groen te genieten van het zonnetje.

Lees verder
Rust in Park van Buijsen te Pijnacker

Rust in Park van Buijsen te Pijnacker

26-03-2019

Rust en reinheid met mooie schuttingen zonder doorkijk in Park van Buijsen te Pijnacker.

Lees verder
Onderhoudsvrije schuttingen in Warandepark

Onderhoudsvrije schuttingen in Warandepark

12-02-2019

Het Warandepark in Rijsbergen geniet binnenkort volop van haar onderhoudsvrije douglas schuttingen.

Lees verder
Ouderenzorgproject in prachtige omgeving

Ouderenzorgproject in prachtige omgeving

05-02-2019

Prachtig ouderenzorgproject in Baarn nu extra veilig met Gras en Groen Schuttingen.

Lees verder
Schuttingenproject Den Haag Vroondaal

Schuttingenproject Den Haag Vroondaal

23-01-2019

Vlak voor de kerstvakantie hebben we één van onze leukste schuttingenprojecten van 2018 opnieuw bezocht.

Lees verder
Schuttingen in Utrecht UpHill

Schuttingen in Utrecht UpHill

16-01-2019

Maar liefst 33 huizen blij met zowel houten als hout beton schuttingen van Gras en Groen Schuttingen!

Lees verder

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen