Schutting plaatsen

Duurzame schuttingen in Berckelbosch, Eindhoven

Geplaatst: 13/05/2019 Aangepast: 26/11/2020

Berckelbosch, waar van Gogh de befaamde Collse Watermolen ooit schilderde zijn 10 bewoners gezamenlijk op zoek gegaan naar een mooie en duurzame erfafscheiding voor de recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. In de zoektocht zijn ze uitgekomen bij Gras en Groen Schuttingen en hebben ze gekozen voor een pronkstuk in ons assortiment en dat is de 21-planks hardhouten schutting met antraciet betonpalen.

Waardoor mogen wij een schutting plaatsen in Eindhoven?

De klant heeft eerst telefonisch contact opgenomen met ons kantoor, om wat algehele informatie op te vragen met betrekking tot het plaatsen van schuttingen in een collectief project. Vervolgens zijn wij het offerte traject ingegaan en konden conform wens op korte termijn plaatsen (binnen 3 weken).

Waar ligt het Berckelbosch?

Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje Eindhoven staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

Welke schuttingen plaatsen wij in Eindhoven?

In totaal hebben we 70 meter 21-planks hardhouten schutting geplaatst met een zeer stevige beton antraciet constructie. Daarnaast hebben we vakkundig 10 poorten van 120 cm breed bevestigd.

Waarom is er gekozen voor 21-planks hardhout schutting?

  1. Hardhout zorgt voor een prachtig plaatje en is ook nog eens duurzaam. Het meeste hardhout gaat namelijk maar liefst gemiddeld zo’n 25 jaar mee.
  2. Daarnaast is hardhout een stevige houtsoort die niet geïmpregneerd hoeft te worden. Ons hardhout is afkomstig van Indonesian LEGAL wood loofbomen.
  3. Met 21 planken bent u altijd verzekerd van minder schuine doorkijk door de schutting. U heeft dus meer privacy met een 21-planks schutting, dan ben een 17-planks schutting.

Collectief een schutting laten plaatsen?

Willen u en uw buren graag gezamenlijk een schutting laten plaatsen? Dan hebben wij voor u alvast een stappenplan geformuleerd voor het aanvragen van collectieve plaatsing van uw schutting. U kunt tevens eerder afgeronde projecten bekijken om inspiratie op te doen. U kunt de transportkosten delen onder meerdere personen. Bij nieuwbouwprojecten kunnen wij door VCA-certificaten in een vroeg stadium het bouwterrein betreden.

Het aanvragen van de collectieve offerte kan in één keer: Vraag hier uw offerte aan!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten