Bedrijfsvideo's

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de werkzaamheden bij het plaatsen van een schutting voor. 

Onder de schutting video komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

 

Gras en Groen Schuttingen, schutting laten plaatsen

Het plaatsen van schuttingen is de nieuwste stap die Gras en Groen heeft gezet. Dankzij de vakkennis van het hoveniersbedrijf is dit een klus waar onze medewerkers hun hand niet voor omdraaien. Bekijk hoe zij nauwkeurig een schutting plaatsen.

 

Gras en Groen Kunstgras, kunstgras laten leggen.

Naast het plaatsen van schuttingen zijn er dagelijks ook medewerkers op pad om kunstgras te leggen. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze een kunstgras gazon wordt aangelegd. Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Timelapse graszoden leggen

Nieuwsgierig hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

 

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen