Showtuin Gras en Groen

Wilt u rondom uw tuin een nieuwe afscheiding plaatsen? In de showtuin van Gras en Groen zijn diverse voorbeelden te bekijken. Uiteraard vindt u hier de verschillende combinaties die voor u te realiseren zijn in uw tuin.

Niet elk type schutting hebben wij compleet uitgestald, maar u kunt wel de mogelijkheden bekijken. Alle verschillende soorten schuttingpalen, onderplaten en tuinschermen staan uitgestald in de buitenlucht. Daarnaast is de hout beton schutting toegepast in één van de modeltuinen. Daar is dit type schutting geplaatst zoals dat ook in uw tuin kan worden gedaan. Compleet afgewerkt met afdeklat en een bijpassende poort.

Daarnaast is er bij de aanleg van de tuin natuurlijk ook altijd maatwerk uit te voeren voor specifieke wensen. Inspiratie daarvoor vindt u wellicht in de uitgebreide catalogus die in de showroom te vinden is.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Gras en Groen Hoveniers

Heeft u plannen om zaken in uw tuin aan te passen of bent u van plan uw tuin volledig (op)nieuw aan te leggen? U kunt dan natuurlijk al direct de hulp van een tuinontwerper inroepen, maar misschien vindt u het ook leuk om hier zelf over na te denken. U kunt dan op verschillende manieren ideeën opdoen voor uw tuin. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest zijn uitstekende mediums om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Begin 2018 heeft Gras en Groen speciaal hiervoor de showtuin opnieuw aangelegd. Waar in het verleden de nadruk lag op producten die wij verkopen is dit nu compleet anders. In vijf verschillende modeltuinen laat Gras en Groen u mogelijkheden zien voor uw tuin.

Showtuinen in verschillende tuinstijlen

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van verschillende soorten beplanting in de borders tot legverbanden en zelfs geheel afwijkende tuinstijlen zijn er te bezichtigen. De volgende tuinstijlen zijn te bekijken in de showtuin:

Grote verscheidenheid aan producten

In de modeltuinen wordt gebruik gemaakt van veel verschillende producten. Dit is voor een groot deel beplanting, maar ook sierbestrating en tuinafscheidingen zijn er in diverse vormen te bekijken. Met enig inbeeldingsvermogen kunt u uw nieuwe tuin samenstellen!

Ruime keuze aan sierbestrating

Sierbestrating is altijd een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg. Het zorgt voor de harde lijnen in de tuin en geeft mogelijkheden om een fraai terras te vormen. Hoewel het niet de overhand moet krijgen, zowel qua oppervlak als nadruk, ligt het voor de hand te beginnen met het uitzoeken van het gewenste steentje of tegel.

Naast de toepassing in de verschillende tuinen staan er ook rekken waarop de diverse bestratingsmaterialen te vergelijken zijn. Het leuke is dat u in de tuinen direct de legwijze en legverbanden kunt bekijken. Zo kunt u zich alvast een goede voorstelling maken van de situatie in uw toekomstige tuin.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen