Garanties van Gras en Groen Schuttingen

Bij Gras en Groen Schuttingen staat een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij met u afstemmen. Deze garanties hebben betrekking op de materialen en werkzaamheden die wij aan u leveren en uitvoeren waar de kwaliteit voorop staat.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte wordt, met uitzondering van de zondag, altijd binnen 24 uur verwerkt.

Wanneer u de juiste afmetingen opgeeft en de huidige situatie goed aangeeft

Plaatsen schutting kan binnen 21 dagen worden uitgevoerd

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag of bezoek aan onze showtuin maken wij voor u een offerte.

Wanneer u hiermee akkoord gaat kunnen wij binnen 21 dagen starten met het plaatsen van de gewenste schutting of erfafscheiding. Wilt u de opdracht liever op een later tijdstip uit laten voeren? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Buiten werken wordt door onze medewerkers als erg prettig ervaren. Wanneer de weersomstandigheden te slecht zijn laten wij onze werknemers niet buiten werken. Wij hopen in dat geval op uw begrip en plannen de werkzaamheden op zo korte mogelijk termijn in overleg met u op een nieuwe datum in.

 

U kunt rekenen op onze vakkundigheid en service

Onze medewerkers plaatsen uw schutting of erfafscheiding op de afgesproken erfgrens en op de juiste hoogte. Tijdens en na de montage leveren wij het eindresultaat samen met u op. Eventuele benodigde instructies worden verstrekt door onze medewerkers.

Vrijwel al onze erfafscheidingen zijn onderhoudsvrij.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen