Tuinafscheiding plaatsen

Uw tuin is uw eigen stukje grond. Om die reden is het gebruikelijk een tuinafscheiding te plaatsen. Gras en Groen Schuttingen kan het plaatsen van elk type tuinafscheiding voor u verzorgen. Daarmee bakent u uw eigen stukje grond af en is het mogelijk om uw tuin af te schermen tegen ongewenste bezoekers. Met een tuinafscheiding is het zelfs mogelijk om uw tuin hermetisch af te sluiten. Bezoekers kunnen daardoor niet meer zomaar uw tuin betreden of inkijken.

Tuinafscheiding, welke typen zijn er?

Gras en Groen Schuttingen kan elk type tuinafscheiding bij u plaatsen. Er zijn talloze tuinafscheidingen verkrijgbaar. Hieronder vindt u een overzicht met alle verschillende soorten tuinafscheidingen.   

   

   

   

   

   

Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding
Tuinafscheiding

Houten schutting als tuinafscheiding

Gras en Groen biedt u de keuze uit een zeer ruim assortiment houten schuttingen. Tuinschermen gemaakt van grenen, vuren, Douglas en hardhout kunnen als schutting worden geplaatst. U krijgt hierdoor een zeer natuurlijk ogende tuinafscheiding. Een schutting compleet van hout kunt u ook bestellen en vervolgens zelf plaatsen.

Bekijk alle houten schuttingen die wij plaatsen

Bekijk alle houten schuttingen die u kunt bestellen

Hout beton schutting

Een schutting van hout-beton is enorm in. Dankzij de palen en onderplaat van beton kan een zeer sterke schutting worden geplaatst. De delen van beton rotten niet weg, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw tuinafscheiding. Tussen de palen van beton kunnen verschillende tuinschermen worden bevestigd.

Bekijk alle hout-beton schuttingen die wij plaatsen

 Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Sprang-Capelle

Jeroen Jacobs


5

"Goed telefonisch bereikbaar, klantgericht en meedenkend in het proces voor bestelling."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Hardhout en douglashout in de Houtblazerstraat, Eindhoven

Gras en Groen Schuttingen plaatste deze zomer schuttingen in Berckelbosch te Eindhoven.

Lees verder
Overzicht

Uw tuinafscheiding bekijken in onze showtuin

Het is vaak lastig om een keuze te maken op basis van een paar foto’s of afbeeldingen. Om die reden heeft Gras en Groen Schuttingen bij haar bedrijfspand een showtuin aangelegd. Daar kunt u alle verschillende soorten tuinafscheidingen terugvinden. Deze staan buiten geplaatst, waardoor u een uitstekende indruk kunt krijgen van de materialen en wat deze voor uitstraling hebben.

Tijdens uw bezoek kunt u naar wens geïnformeerd worden over de materialen. Onze medewerkers denken graag met u mee om tot de juiste keuze te komen. Eventueel kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Voor het bezoekadres en de openingstijden gaat u naar onze contact pagina.


Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen