Gaaselementen

Een houten schutting ziet er natuurlijk al ontzettend mooi uit. De natuurlijke kleur van het hout zorgt voor een zeer neutrale sfeer in de tuin, en zorgt tevens voor de gewenste privacy. Door gaaselementen toe te voegen kunt u de houten omheining van uw tuin verder verfraaien. Gaaselementen bieden de mogelijkheid een wisselend beeld van de schutting te verzorgen en de natuur naar uw tuin te halen. En de inkijk, die is maar tijdelijk. Met de juiste klimplanten groeit het scherm binnen één jaar dicht!

Wat zijn gaaselementen?

Gaaselementen bestaan voor een groot deel uit gegalvaniseerd gaas. Dit gaas heeft een dompelbad gehad waardoor het beschermd is tegen oxidatie en een lange levensduur kent. Om het gaas heen, wordt met hout een kader gevormd. Hiervoor zijn meerdere houtsoorten geschikt. Gras en Groen Schuttingen heeft gaaselementen in drie verschillende houtsoorten:

De voordelen van een gaaselement:gaaselement grenen 90 cm
Grenen 90 cm

€ 35,95    

Gaas grenen 90 cm

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met geïmpregneerd grenen hout.

Lees verder
gaaselement douglas 90 cm
Douglas 90 cm

€ 46,95    

Gaas douglas 90cm

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met douglas hout.

Lees verder
gaaselement hardhout 90 cm
Hardhout 90 cm

€ 67,95    

Gaas hardhout 90

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met hardhout.

Lees verder
gaaselement grenen 180 cm
Grenen 180 cm

€ 55,95    

Gaas grenen 180cm

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met geïmpregneerd grenen hout.

Lees verder
gaaselement douglas 180 cm
Douglas 180 cm

€ 69,95    

Gaas douglas 180

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met douglas hout.

Lees verder
gaaselement hardhout 180 cm
Hardhout 180 cm

€ 99,95    

Gaas hardhout 180

Gaaspaneel met gegalvaniseerd gaas omkaderd met hardhout.

Lees verder
gras-en-groen-schuttingen-1
gras-en-groen-schuttingen-2
gras-en-groen-schuttingen-3
gras-en-groen-schuttingen-4
gras-en-groen-schuttingen-5

Waar zijn onze gaaselementen van gemaakt?

De gaaselementen van Gras en Groen Schuttingen zijn alleen gemaakt van hetzelfde gaas. Dit gaas heeft de volgende kenmerken:

Daaromheen is een houten kader gevormd. Hiervoor kunnen drie verschillende houtsoorten zijn gebruikt. Deze hebben allen een afwijkende lijstdikte, namelijk:

Hoe kunt u de gaaselementen plaatsen?

De gaaselementen zijn op dezelfde manier te bevestigen als normale tuinschermen. Ze kunnen dan ook zowel in een houten schutting, als in een hout beton schutting worden ingepast. In een houten schutting worden eerst de schermsteunen in de houten paal gedraaid, waarna het gaaselement daarop bevestigd kan worden.

Bij de hout beton schutting kunnen de bijbehorende bevestigingssets worden gebruikt. Let wel op wanneer u een gaaselement van 90 cm wilt inpassen. U dient dan een onderplaat doormidden te slijpen.

Welke klimplanten zijn geschikt als begroeiing?

Voor het verticaal laten begroeien van het gaaselement zijn verschillende klimplanten geschikt. Wilt u het element volledig dicht laten groeien? Dan is een Hedrasoort het meest voor de hand liggend. In alle andere gevallen kunt u kiezen voor bloeiende klimplanten, hieronder vindt u enkele fraaie soorten:Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Rijen

Buijs


5

"Ik waardeer met een cijfer van -5! "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag toe.

Lees verder
Overzicht

Waar kunt u de gaaselementen kopen?

Ook voor de aankoop van uw gaaselementen kunt u bij Gras en Groen terecht. Alle gaaselementen zijn, net als tuinschermen en schuttingpalen, direct uit eigen voorraad leverbaar. Het is voor u en voor onze medewerkers wel extra prettig als u de bestelling vooraf doorgeeft, dan zorgen zij ervoor dat alles alvast netjes klaar staat.


Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen