Houten poort

De houten schutting in uw tuin zorgt voor een duidelijke tuinafscheiding. Het is daardoor niet meer mogelijk om zomaar uw tuin te betreden of zicht te hebben op wat zich in de tuin afspeelt. Dit geeft een gevoel van veiligheid en privacy. Om ervoor te zorgen dat er toch een doorgang is naar uw tuin, heeft u een houten poort nodig. Deze kunt u hermetisch afsluiten. Dit is handig wanneer u kleine kinderen heeft en het is noodzakelijk om te voorkomen dat ongenode gasten in uw tuin komen. Doordat de planken verticaal zijn bevestigd, is het bovendien niet eenvoudig om over de poort te klimmen.

Assortiment houten poorten

Tijdens uw zoektocht naar een houten poort wordt u vast overvallen door het aanbod. Gras en Groen Schuttingen houdt het simpel voor u. Bij Gras en Groen Schuttingen heeft u de keuze uit zes verschillende houten poorten. Elke poort is reeds voorzien van een stalen frame en cilinderslot. U kunt de keuze voor een bepaalde poort eenvoudig maken. Het hout van de poort kunt u aan laten sluiten bij de houtsoort van uw schutting. De poort is kwalitatief zeer hoogwaardig. Het hout is geïmpregneerd en voorzien van de juiste certificering met betrekking tot milieu-eisen en verantwoord bosbeheer.

 

U heeft bij Gras en Groen Schuttingen de keuze uit de volgende drie soorten houten poortenGras en Groen Schuttingen
Gras en Groen Schuttingen
Gras en Groen Schuttingen
Gras en Groen Schuttingen
Gras en Groen Schuttingen

Voordelen van de houten poort van Gras en Groen SchuttingenAlgemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Engelen

Kees Janssen


5

"Wij kunnen GrasenGroen bij iedereen aanbevelen!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Gras en Groen voor het derde jaar op rij FD Gazelle

FD Gazelle 2017 - Voor Gras en Groen alweer voor het derde jaar op rij!

Lees verder
Overzicht

Stalen frame

De houten poorten die Gras en Groen Schuttingen levert en plaatst, bestaan uit een ijzeren frame waarop de planken zijn geschroefd. De poort krijgt daardoor enorm veel stevigheid wat de levensduur van de houten poort uiteraard ten goede komt. De houten poort wordt standaard afgeleverd met een rvs-cilinderslot. U krijgt daarbij twee bijpassende sleutels.

Eenvoudig door uzelf op maat te maken

De houten poort wordt afgeleverd met een hoogte van 2 meter. Dit sluit niet aan bij uw tuinscherm van 180 cm. De poort moet dus nog op maat gemaakt worden. Dit is de meest ideale optie, zodat u thuis speling heeft en de poort op die manier altijd op de juiste hoogte bevestigd kan worden.


Specialist tuintimmerwerk

Specialist in tuintimmerwerk

Binnen 21 dagen

Binnen 21 dagen geplaatst

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen