Hout beton rotsmotief

De hout beton schutting is de laatste jaren enorm geliefd. De zeer robuuste schutting is sterk en gaat ontzettend lang mee dankzij de palen en onderplaat van beton. Sinds een aantal jaar is er een nieuwe variant op de markt, namelijk de hout beton schutting met rotsmotief. Bij dit type tuinafscheiding wordt er gebruikgemaakt van een dubbele onderplaat van beton. Deze onderplaat is dubbelzijdig voorzien van een motief waardoor deze een zeer luxe uitstraling krijgt. Dit motief kan zowel in rots als in leisteen worden uitgevoerd. Het is een goedkoop alternatief voor de gemetselde muurtjes en pilaren die op veel plaatsen als tuinafscheiding zijn gevormd.

Voordelen hout beton rotsmotief

Prijzen incl. materialen en montage

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen verkrijgt u een passend en compleet inzicht in de totale kosten voor een nieuwe schutting. Onderstaande prijzen zijn voor de materialen en montage uitgaande van 30 strekkende meters en excl. maatwerk. Een compleet overzicht vindt u op tarieven schuttingen plaatsen.Rotsmotief 21 pl
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Leisteenmotief grenen
Grenen 21 planks

€ 137,50 p/m¹    

Leisteen antraciet

Grenen houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet grijze onderplaat met leisteenmotief.
Inclusief afdeklat

Rotsmotief douglas 21pl
Douglas 21 planks

€ 152,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Douglas houten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Rotsmotief hardhout 21pl
Hardhout 21 planks

€ 197,50 p/m¹    

Rotsmotief antraciet

Hardhouten tuinscherm 21 planks, RVS geschroefd.
Antraciet beton, onderplaat met rotsmotief.
Inclusief afdeklat.

Hout beton rotsmotief
Hout beton rotsmotief
Hout beton rotsmotief
Hout beton rotsmotief
Hout beton rotsmotief

Hout beton rotsmotief met leisteen

Gras en Groen Schuttingen biedt u de optie van hout beton rotsmotief met leisteen. Dit is in onze ogen de meest fraaie optie, maar waar kiest u voor?

De hout beton schutting met rotsmotief is antraciet van kleur en bestaat uit de volgende onderdelen:

Hout beton rotsmotief laten plaatsen

Gras en Groen Schuttingen kan de bovengenoemde schutting of bijvoorbeeld een variant volledig van hout voor u komen plaatsen. U bent op die manier verzekerd dat uw schutting op perfecte wijze wordt geplaatst. Daarop ontvangt u van Gras en Groen dan ook 100% tevredenheidsgarantie. Tijdens de montage gebruiken wij uitsluitend rvs-bevestigingsmaterialen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat de onderdelen jarenlang mee gaan!Algemene actie Gras en Groen Schuttingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Schutting plaatsen Velp

Theo Pieters


5

"Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag toe.

Lees verder
Overzicht

Combineer uw rots of leisteen met houten schermen

Het frame van betonnenpalen en onderplaten met een motief is gemaakt om daarin houten schermen te bevestigen. U heeft daarbij de keuze uit vier verschillende soorten:

Wilt u ook een bijpassende poort?

Voor elk type schutting hebben wij uiteraard een bijpassende poort. U krijgt dan een poort met dezelfde houtsoort als die van uw tuinschermen. Uw hout beton rotsmotief schutting wordt daardoor een fraai geheel. De poorten bestaan ondermeer uit een gegalvaniseerd stalen frame. Oersterk en bovendien krijgen deze door het galvaniseren geen last van roestvorming!

Bijpassende poorten zijn leverbaar in diverse breedte maten. Kijk voor de opties op de pagina poorten plaatsen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels het offerteformulier kunt u vrijblijvend een prijsopgave via de e-mail ontvangen. U kunt ook eerst langskomen in onze showtuin. Daar kunt u de hout beton schutting met rotsmotief komen bekijken in de buitenlucht. U krijgt op die manier een goede indruk van hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Onze medewerkers kunnen ter plaatse ook een offerte samen met u uitwerken. Let erop dat u de afmetingen van de schutting goed opneemt. Om verrassingen achteraf te voorkomen, doet u er goed aan nauwkeurig te meten!


Specialist hout-beton schuttingen

Specialist in hout-beton schuttingen

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd bedrijf

Garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen biedt u de keuze uit verschillende soorten houten schuttingen. In het assortiment hebben wij schuttingen van grenen, vuren, douglas en hardhout.

Lees meer
Gras en Groen

De lange levensduur alsmede de robuuste uitstraling maken de hout beton schutting ontzettend populair. Voor welk type hout beton schutting kiest u? 

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Schuttingen heeft ook een montageservice. Wilt u uw schutting laten plaatsen? Lees dan hier welke voordelen wij u te bieden hebben!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen