Diensten Gras en Groen

De dienstverlening van Gras en Groen Schuttingen is er op gericht om zoveel mogelijk zorgen en werk uit handen te nemen. Kiest u voor gemak en schakelt u liever professionele hulp in? Dan bent u bij Gras en Groen aan het juiste adres!

Gras en Groen beschikt over een ruim assortiment met voldoende mogelijkheden om een fraaie schutting te creëren. Bij twijfel over de juiste houtsoort of uitstraling kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze showtuin. Hier kunt u ideeën opdoen en vrijblijvend advies vragen aan onze professionals. Wilt u de schutting laten plaatsen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u een passend voorstel.

Dienstverlening Gras en Groen Schuttingen

Hieronder vindt u alle diensten omtrent de plaatsing van uw nieuwe schutting. 

  • Schutting assortiment
  • Bezoek aan de showtuin
  • Schutting laten plaatsen
  • Collectief een schutting laten plaatsen
  • Exclusieve schuttingen

Schutting assortiment

Het plaatsen van een schutting begint met de keuze voor een bepaalde soort. Hierbij heeft u de mogelijkheid uit verschillende houtsoorten, hoogtes, schuttingpalen, tuinschermen, onderplaten en bijvoorbeeld poorten. U kunt uw schutting naar eigen wens samenstellen.

Ons assortiment biedt u ontzettend veel keuzes in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een schutting die ontzettend lang mee gaat? Kies dan voor hardhout! Bent u op zoek naar een warme uitstraling? Kies dan voor Douglas hout! Zo is er voor iedereen een passende schutting te vinden, ook als u kiest voor een exclusieve maatwerk schutting!

Bekijk hier het schutting assortiment.

Schutting1 • Gras en Groen Schuttingen
Schuttingshowtuin • Gras en Groen Schuttingen

Bezoek aan de showtuin

Bij Gras en Groen begrijpen wij dat niet iedereen de juiste schutting via het internet krijgt uitgezocht. Voor een goed vergelijk van de verschillende soorten is het mogelijk om onze schutting showtuin te bezoeken. Hier kunt u de kleur en uitstraling met eigen ogen bekijken.

Naast een extra belevenis van de schuttingen staan er ook specialisten voor u klaar. Zij kunnen u persoonlijk en deskundig advies geven bij de aankoop van uw schutting. Voor een bezoekje aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch hoeft u geen afspraak te maken. Binnen de openingstijden staat er altijd een kopje koffie voor u klaar!

Lees hier meer over onze showtuin

Schutting laten plaatsen

Heeft u graag een perfect eindresultaat? Schakel dan de professionele hulp van Gras en Groen in. Zo bent u ervan verzekerd dat de schutting waterpas en duurzaam geplaatst wordt, de schutting de erfgrens niet overschrijdt en de schutting vrij boven de grond hangt.

Bij Gras en Groen kunt u kiezen uit een houten schutting of hout beton schutting. Een houten schutting plaatsen wij standaard met een hardhouten schuttingpaal. Deze gaat gemiddeld 15 jaar langer mee dan een schuttingpaal van grenenhout. Bij het plaatsen van de schutting wordt daarnaast gebruik gemaakt van RVS-bevestigingsmaterialen, om de levensduur van de schutting te verlengen.

Lees hier meer over het laten plaatsen van een schutting

Schuttingplaatsen1 • Gras en Groen Schuttingen

Collectief een schutting laten plaatsen

Bent u van plan om samen met uw buren een nieuwe schutting te laten plaatsen? Gras en Groen helpt u hier graag mee verder. Om u verdere informatie te geven omtrent het proces hebben wij voor u een stappenplan uitgewerkt.

Stap 1: Hoe vraag ik een offerte aan?

Stap 2: Wat houdt het adviesgesprek in?

Stap 3: Kan ik mijn individuele wensen doorgeven?

Stap 4: Kan ik alvast mijn schutting laten plaatsen in een nieuwbouwwijk?

Stap 5: Hoe overtuig ik mijn twijfelende buren?

Lees hier het gehele stappenplan

Poort laten plaatsen

Een poort creëert een praktische doorgang naar uw tuin. De breedte hiervan is naar eigen wens in te vullen. U heeft de keuze uit grenenhout, hardhout of Douglas hout

Een veelkomend probleem bij een poort is het gewicht. Een houten poort is erg zwaar, waardoor deze eenvoudig door kan gaan hangen. Als oplossing hiervoor gebruikt Gras en Groen een stalen frame. Hierdoor opent en sluit uw poort probleemloos zonder te klemmen. Het stalen frame is gegalvaniseerd en zal daardoor niet gaan roesten.

Het cilinderslot, dat volledig wordt afgemonteerd, is gemaakt van RVS. Ook dit zal niet gaan roesten. Een poort met het oog op duurzaamheid kunt u dus eenvoudig door Gras en Groen laten plaatsen!

Lees hier meer over het laten plaatsen van een poort